Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Dino - party!!!


Μικρά δεινοσαυράκια από άλλες εποχές καταφθάνουν και δίνουν όλα μαζί ραντεβού στα γενέθλια του Μαριου!!!!!

Τα δωράκια για τα παιδάκια, σοκολάτες με ένα μολυβάκι ή στυλό






Οι προσκλήσεις

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Βιβλίο ευχών βάφτισης Χριστουγεννιάτικο

Τα Χριστούγεννα είναι πολύ κοντά μας!!! Η Αθήνα απ΄οτι ακούω έχει αρχίσει και φοραει τα γιορτινά της σιγά σιγά. Χριστουγεννιατικη διαφήμιση έχει αρχίσει να παίζει ήδη στην τηλεόραση. Αρα είναι μια καλή ευκαιρία να σας δείξω και εγώ ένα Χριστουγεννιάτικο βιβλίο ευχών που έφτιαξα για τη βάφτιση του Φίλιππου - Μαριου!!






Να και το καδράκι που φτιάξαμε για το τραπέζι των ευχών

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

βιβλίο ευχών γενεθλίων ΦΑΡΜΑ

Επειδή κάτι έχω τάξει στην Πηνελόπη.... Και επειδή κρατάω τις υποσχέσεις μου.... Αυτό είναι το βιβλίο ευχών για τα γενέθλια της Δομινίκης με θέμα??? Ζωακια της φάρμας!!!
Μεσα σε αυτό το βιβλίο έχω φτιάξει έναν ολοκληρο στάβλο με τις κοτούλες του, τα προβατάκια του και όλα τα υπόλοιπα ζωάκια!!!


Στις πρώτες σελίδες είναι το ποιηματάκι που θα είναι και στην πρόσκληση. Τρόμαξα να το χωρέσω στις σελίδες αλλά τα κατάφερα!!!! Όχι που θα μου ξέφευγε!!!!
Οι υπόλοιπες εσωτερικές σελίδες



Λοιπόν το αποφάσισα!!! Το θέμα για τα τρίτα γενέθλια του γιου μου θα ναι Φάρμα!!! Βεβαια θα αργήσετε πολύ να δείτε κάτι γιατί είναι στις 8-2-2011.... Αν δεν κάνω το σπίτι κοτέτσι να μην με λένε Πένυ!!!!!

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ



Αυτό το βιβλίο δεν είναι μόνο ένα αλμπουμ φωτογραφιών αλλά και ένα λεύκωμα. Θα φιλοξενήσει τις πρώτες στιγμές μιας μπέμπας που ακόμα κολυμπάει στην κοιλίτσα της μαμάς της!!
Με το καλό λοιπόν να γεννηθεί, να είναι υγιέστατη και να γεμίσει το άλμπουμ μόνο από ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές!!


Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

βιβλιο ευχών βαπτισης διδύμων

Την Κυριακή που μας πέρασε βαφτίστηκαν δύο μωράκια, διδυμάκια!! 'Ενα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. Φτιάξαμε λοιπόν ένα βιβλίο ευχων και για τα δύο. Το εξώφυλλο έπρεπε να είναι ουδέτερο. Οι εσωτερικές σελίδες είχαν σχεδιάκια και με δίδυμα αλλά και με κοριτσίστικα σχεδια και άλλες με αγορίστικα.


Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Vintage βιβλίο ευχών βαπτισης!!!

Η Μεταξία η μαμά της Σεμίνας μου ζήτησε για την βάφτιση της κόρης της το πιο ρομαντικό βιβλίο ευχών που θα μπορούσα να φτιαξω με vintage στοιχεία. Αμέσως λοιπόν ξεκίνησα το παιχνίδι με τις δαντέλες και τα λουλούδια!! Όπως είμαι και εγώ πολύ ρομαντική μπορώ να πω πως μου αρέσει περισσότερο απ΄ολα τα βιβλία για κοριτσάκια που έχω φτιάξει.
Είναι κάτι το διαφορετικό...
Με το καλό λοιπόν η βάφτιση της μικρής Σεμίνας!!


Σε αυτό το βιβλίο πρόσθεσα άλλη μια σελίδα για να φιλοξενεί τις ευχές της μαμάς και του μπαμπά

Αγγελάκια γλυκά, με λευκά φτερά γεμάτα χρυσόσκονη να συνοδεύουν τις ευχές και να φυλάνε πάντα τη μκρή Σεμίνα
Δεν ξέρω ποια σελίδα να πρωτοβάλω!!!Όλες μου αρέσουν!


Φτιάξαμε ενδοιάμεσα και κάποιες συνθέσεις φωτογραφιών . Είναι ένα κουκλί κρίμα που δεν μπορείτε να το δείτε!!!!

Όπως βλέπετε ακόμα και το φορμάκι της μικρής έχει στοιχεία vintage
Ελπίζω Μεταξία μου να κατάφερα να φτιάξω αυτό που φαντάστηκες για τη μικρή σου πριγκίπισσα!!
Να σου ζήσει!!

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Στολισμός για παιδικό πάρτυ

Η Ιωάννα , μαμά ενος γλυκού μπέμπη, μου εμπιστεύτηκε το πάρτυ για τα πρώτα γενέθλια του γιου της. Το θέμα μας? Ζούγκλα!! Οι ετοιμασίες γεμάτες αναμνήσεις αφού ήταν και το θέμα για τα δεύτερα γενέθλια του γιου μου. . .

Ξεκινάμε από τα προσκλητήρια!! Κάθε προσκλητήριο μοναδικό. Καθένα με διαφορετικό ζωάκι. Η πατουσίτσα που κρέμεται είναι το ταμπελάκι για το όνομα του κάθε καλεσμένου.



Τα δωράκια των παιδιων είναι κουβαδάκια με ένα πιστόλι που βγάζει μπουρμπουλίθρες και μια σοκολάτα για να τα γλυκάνουμε ακόμα περισσσότερο!!
Πως μου αρέσουν που είναι πολύχρωμα...


Τέλος φτιάξαμε ενα βιβλίο ευχών μίνι ετσι ώστε να του μείνουν αξέχαστα τα πρώτα του γενέθλια και οι ευχές όσων βρέθηκαν εκεί για να γιορτάσουν μαζί του!!!

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΑΣ

Μόλις τελείωσα ένα άλμπουμ φωτογραφιών! Θα φιλοξενήσει τις αναμνήσεις από τη βάφτιση της μικρής Κορίνας .'Οπως πάντα ανυπομονούσα να σας το δείξω!!
Λοιπόν τι λέτε??

Το εξώφυλλο μας προέκυψε πολύ ρομαντικό. Αυτή τη φορά είπα να ξεφύγω από τους φιόγκους στος κρίκους και έδεσα απλά κορδελάκια. Ενδοιάμεσα έδεσα συρματάκια με περλίτσες και κορδονάκια με μεταλλιζέ χαντρούλες.


Πρόσθεσα ακόμα μια σελίδα που έχει τις ευχές των γονιών της μικρής