Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Πρωτοχρονιάτικες ετοιμασίες!!!!

 Χρόνια πολλά, Χρόνια πολλά!!!
Πριν από λίγο τελείωσα τις Πρωτοχρονιάτικες κατασκευές μου!!!!!
Καταρχήν να σας πω ότι τα μπισκοτάκια τα Χριστούγεννα είχαν πολύ σουξέ στα παιδάκια.Ετσι έπρεπε να κάνω το κουμάντο μου και για τα πρωτοχρονιάτικα καλαντα. Αυτή την φορά δοκιμασα να φτιάξω pop cakes. Τα οποία έγιναν και πολύ εύκολα μάλιστα!




 Επειτα έφτιαξα κάρτες για όλους τους συγγενείς.Ας είναι καλά η μανούλα μου που μου έραψε τις ζελατίνες!!!Μέσα στις ζελατίνες έβαλα τις κάρτες μου και έριξα λίγες πουλιες στο κάτω μέρος. Τελος στην πίσω μεριά κόλλησα και φωτό από τις φετινές μας Χριστουγεννιάτικες βολτίτσες.
Κορδελίτσες, χαντρούλες και ετοιμα!!!






 Με το καλό και καλή χρονιά να έχουμε!!!!!!

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ποιος θα μου πει τα κάλαντα??

Χτες έφτιαξα τα καθιερωμένα δωράκια για τα παιδιά που θα μου πουν τα κάλαντα. Φέτος όπως σας είχα πει θα εφτιαχνα μπισκότα με επικάλυψη ζαχαρόπαστας και ένα στολιδάκι από cernit φτιαγμένο από εμένα!!Έτσι λοιπόν χτες τα κάνα όλα μύλο που λέει και η διαφήμιση, γιατί η κουζίνα μου θύμιζε πολύ τη διαφήμιση!!!Σήμερα τα στόλισα και τα βαλα στο καλαθάκι τους.Πως σας φαίνονται???






Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Και του χρόνου!!!!

Επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο να ανεβάσω και εγώ τις φωτό από το σπιτάκι μου στολισμένο!!!Φέτος το δέντρο μου δεν στολίστηκε σε μια μέρα αλλά σε δόσεις.Μου κάηκαν τα λαμπάκια , μου έλειπαν στολίδια αλλά εφοδιάστηκα και τελικά τα κατάφερα!!!



                      Στολισμός by night





Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Βιβλίο ευχών για γενέθλια

 Η Έφη μου ζήτησε να φτιαξω ένα βιβλίο ευχών για τα πρώτα γενέθλια της βαφτιστήρας της.Μου ζήτησε να είναι τόσο ξεχωριστό όσο και η μικρή της. Όταν είδα φωτό της μικρής κατάλαβα τι εννοούσε. Έτσι αποφάσισα να φτιαξω το πιο ζουζουνιάρικο, γλυκό βιβλίο ευχών!! Η Εφη ήθελε έναν κρυφό χώρο που θα γράψει τις δικές της ευχές.Να διαβάσει η μικρή Ξένια, το γράμμα με τις ευχές της νονάς της όταν μεγαλώσει χωρις όμως να μπορούν να τις δουν οι υπόλοιποι. Ετσι λοιπόν έραψα αυτον τον διαφανο φάκελο (ας είναι καλά η μανούλα μου...) .Στο κάτω μέρος έχει ιριδιζουσες πούλιες και έκλεισα μέσα το γράμμα της νονάς της.Ετσι , δένοντας τα κορδελάκια θα μείνουν κρυφές οι ευχές μέχρι να μπορέσει η Ξενια να τις διαβάσει και να καταλάβει πόσο ξεχωριστή νονά έχει....












Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιατικη Σύνθεση

Καλησπέρααααααα!!!!
Σήμερα ξεκίνησα το στόλισμα!!!! Στο σπίτι μας ο στολισμός κρατάει μέρες... Μιας και εχω μόνο δυο χέρια!!Ξεκίνησα και τις κατασκευές!!!! Πολύ παιχνίδι σήμερα...
Τις προάλλες βρήκα σε ένα μαγαζάκι κανέλλες μεγάλες και φυσικά ...τις πήρα. Μάζεψα και κουκουνάρια σήμερα και κατι κλαδάκια που είχα. Και.... τιγκιντι γκλον..... έφτιαξα αυτή τη σύνθεση
Πως σας φαινεται??????



Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Βιβλίο ευχών βάφτισης με θέμα τα Χριστουγεννα!!!!!


 Μια φίλη μου εμπιστεύτηκε το βιβλίο ευχών για την βάφτιση του γιου της.Το θέμα όπως βλέπετε ακολουθεί το πνεύμα των ημερών!!Καθαρά Χριστουγεννιάτικο!!Η μαμά έχει κάνει απίστευτες ετοιμασίες για τη βάφτιση!!!Ετσι και εγώ θα βάλω ένα μικρό λιθαράκι για εκείνη την ημέρα.
Ελένη μου, σου εύχομαι κάθε χρόνο στις 12 Δεκέμβρη να εκπληρώνεται και από μία ευχή που θα γραφτεί σε αυτό το βιβλίο!!!
Με το καλό!




                            Είχα τρομερή έμπνευση σε αυτό το βιβλίο που έφτιαξα και παραμυθάκι




Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Αλμπουμ φωτογραφιών


Η Αθανασία μου ζήτησε να φτιάξω δύο άλμπουμ για τα δίδυμα βαφτιστήρια της!!Το ένα για την κουμπάρα της και το άλλο για την ίδια. Το ένα από τα δύο είναι αλμπουμ γίγας, μιας και έχει 50 σελίδες παρακαλώ. Εσπασα τα ρεκόρ μου!!Εν τω μεταξύ τα υπόλοιπα φαίνονται πολύ μικρά σε σχέση με αυτό!!!Το θέμα της βάφτισης ήταν πρίγκηπες γι αυτό και πολλές σελίδες είναι με τα αναλογα σκιτσάκια.