Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Οι προσκλήσεις μας!

Σήμερα επιτέλους τελείωσα με τις προσκλήσεις μας . Παιδευτήκαμε πολύ -ο άντρας μου δηλ- αλλά άξιζε τον κόπο νομίζω. Ο μπαμπάς μας εφτιαξε αυτό το ροζουλί χρωματάκι εβαψε τα καδρακια με λαδομπογιά και μετά εγώ ανέλαβα τα υπόλοιπα!! Δεν είναι γλύκες??




Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Ποδίτσες για τη βάφτιση μας

Προσπαθώ να σας δειξω τι έφτιαξα για τη βάφτιση της μικρής μου αλλά ο blogger δε θέλει,δε θέλει, δε θέλει !! Δεν θα του περάσει όμως ....
Αυτές λοιπόν, είναι οι ποδίτσες που θα είναι μέρος του ντεκόρ των τραπεζιών μαζί με τα cupcakes από προηγούμενη ανάρτηση. Οι ποδίτσες στο πίσω μερος εχουν συνταγες απο cupcakes !! 


το αρκουδάκι είναι κολλημενο τριασδιάστατα και το φόντο έχει περαστεί με μελάνια distress
Στο πίσω μερος η συνταγή είναι κομμένη σε σχημα βάζου
Με αυτές λοιπόν τις σουπερ λουλουδάτες μου ποδίτσες θα συμμετάσχω στην ανοιξιατικη προκληση του born to crop not to mop

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Βατραχάκι περιμένει φιλάκι....

 Πρόσκληση με θέμα τον πρίγκιπα βάτραχο σε κλασσικό δίπτυχο





προσκληση γλυκιά καραμελίτσα


Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Οι προετοιμασίες της βάπτισής μας

 Σήμερα θα σας δείξω τις υπόλοιπες ετοιμασίες για την βάπτιση της μικρής μας. Γενικά φτιαχνω διάφορα πράγματα χωρις να ξέρω που θα βάλω τι .Απλά τα φτιαχνω ...Κάποια στην πορεία αλλάζουν και καποια παραμενουν ίδια. Σήμερα λοιπόν θα σας δείξω μέρος από τον στολισμό μέσα και έξω απο την εκκλησία.

Αρχικά αυτά τα cupcakes, που θα διακοσμήσουν- πιθανότατα- τα τραπέζια στο κέντρο μαζί με μια συνταγή,τα σαπουνάκια  της θείας Αγγελικής που θα μπουν σε καθε πιατο  και .....ότι άλλο μου προκύψει στην πορεία χαχαχα

 Αυτά τα στεφάνια τα οποία είναι αρκετάααα μεγάλα προκειται να διακοσμήσουν την είσοδο της εκκλησίας
 Το εσωτερικό της εκκλησίας θα το ήθελα λίγο πιο λιτό και σίγουρα ασχετο με το θέμα .Δεν μου αρέσει να δω μια κολυμπήθρα με cupcakes . Ετσι επέλεξα για τη διακοσμήση του κουτιού λουλουδάκια και δαντελιτσα . Το μπουκάλι για το λάδι το σεταρα με τα μαρτυρικά που είναι φτιαγμενα επίσης απο χρυσή ντίζα.
Αυτά τα ολίγα για αρχή .Εκτός από τον στολισμό σκέφτομαι να φτιάξω μόνη μου και τα γλυκά της βάφτισης .Μηπως είναι παράτολμο κατι τέτοιο?
Οπως και να χει επεται συνεχεια  ....
Φιλιααα!!!

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Μπομπονιέρες όλο γλύκα !!

 Ο καιρός περνάει και η βάφτιση της μικρής μου πλησιάζει !!! Το σπίτι μου έχει ντυθεί στα ροζ ! Σιγά σιγά ρυθμίζονται όλες οι λεπτομέρειες .Στις 23 Ιουνίου, το απόγευμα η μπουκιτσα μου θα αποκτήσει ονοματάκι. Ανυπομονώ ! Αυτή τη φορά θέλω να περάσουν όλα από τα χέρια μου και να χαρώ όλη την ετοιμασία. Εδώ και καιρό στήνω διάφορα, μπομπονιέρες, προσκλητήρια, κατασκευές για τη διακόσμηση της εκκλησίας ,όμως δεν σας έχω δείξει τίποτα.
Αρχίζω λοιπόν από τις μπομπονιέρες μας που είναι σχεδόν έτοιμες. Μόνο τα κουφέτα μας λείπουν για να ολοκληρωθούν. Η μπομπονιερα είναι γούρι κρεμαστό (άχτι της γιαγιάς) από την οποία κρέμονται χαντρες αλλά και διάφορα γλυκάκια . Παγωτάκια , τουρτιτσες ,donuts,μπισκότα,μακαρόν ! Οτι πρέπει για όσες κανουν δίαιτα χαχαχαχα




Εκείνη τη μέρα θα κρεμαστούν σε δεντράκι μεταλλικό που θα εχει επιμεληθεί ο μπαμπάς μας !! Είπαμε όλοι θα βάλουν το χέρι τους χαχαχα
Από βδομάδα θα αρχίσω να σας δείχνω και τα υπόλοιπα !
Να εχουμε ένα τέλειο Σ/Κ
Φιλιά
Πενυ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Ράβε ξήλωνε .....

Αυτό το μήνα είμαι guest designer στο get creative .Έπρεπε λοιπόν να φτιαξω μια κάρτα που να μην έχει παραλληλογραμμο σχήμα αλλά να είναι ελεύθερο. Μου άρεσε τρελά η ιδέα και αρχισε η σκέψη. Τι να φτιαξω ,τι να φτιαξω.... Αρχικά είπα κατι σε σχήμα μωρουδιακό μιας και όλο παμπερς και φορμάκια βλέπω μπροστά μου αλλά μετά το μετάνιωσα γιατί κατι αναλογο πρόσφατα είχα φτιαξει. Μεχρι που είδα τη μάνα μου να τριγυρνάει ,ως συνήθως, γύρω απο μια ραπτομηχανή με ένα ψαλιδι στο χέρι και τις καρφίτσες στο πέτο . Έτσι πήγα στο εργαστήριο μου άδειασα οοοοολα τα κουτιά με τα χαρτιά και διακοσμητικά και βγήκε αυτό .

Το φουστανακι εξολοκλήρου "ραμμένο" από εμενα .Ας είναι καλα η εφημεριδα που πετσόκοψα και ενα τούλι που βρέθηκε μπροστά μου χαχαχα. Ακομα και οι καρφίτσες είναι απο τα ραφτικά της μαμάς μου!!
Λοιπόν πώς σας φαίνεται ??

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Σαπουνάκια για τη βάφτιση της μπουκίτσας μας !!

Καλησπέρα στη blog-o-γειτονιά !!! Έχω φτιάξει ένα καφέ,τα μικρά μου κοιμούνται και είπα να σας πω τα νέα μου. Αυτή τη φορά δεν θα σας δείξω κάτι δικό μου .ΟΧΙ δεν θα παρω τη δόξα αλλου.
Τη νέα μόδα με τις μπομπονιέρες την ξέρετε? Εχω ξετρελαθεί αυτόν τον καιρό ψάχνοντας για τη βάφτιση της μικρής μου με τις μπομπονιέρες σαπουνάκια . Πριν κανα μήνα που πίναμε καφέ με την κουνιάδα μου, της οποίας πιανει το χέρι της εξίσου, τη ρώτησα αν θα μπορούσε να φτιάξει κάτι ανάλογο και για τη δική μας βάφτιση .Σκεφτόμουν εκτός απο τη μπομπό στην εκκλησία να βάζαμε και από ένα δωράκι στα πιάτα στο τραπέζι. Της ζήτησα να κανει διάφορα σχεδια έτσι ώστε να το διασκεδάσει και εκείνη.Στην αρχή διαστακτικά μου είπε να δοκιμάσει και θα δούμε . Εγώ φυσικά ήμουν σίγουρη ότι θα κανει το θαύμα της πάλι!

Προχτές με κάλεσε για καφέ και βρέθηκα μπροστά σε αυτό το θέαμα .Όχι μονο εφτιαξε ενα σωρό διαφορετικά είδη για να διαλέξω αλλά μου τα έστησε και μου έδεσε σε μπομπονιέρες. Τι να πω...Δεν μπορούσα να μην σας τα δείξω, με την άδειά της παντα.

Ξεκινάμε λοιπόν από τα φρουι ζελε πορτοκάλι  και λεμονι με ολοκληρη φέτα μέσα παρακαλώ

 Εδώ είναι ταρτάκι βανιλια σοκολάτα με τη λατρεμενη μου φραουλίτσα στο κεντρο που είναι μαγνητάκι
Μια ποικιλια από καρδούλα ,τριανταφυλλάκια και ένα αρκουδάκι .

Το αγαπημενο μου σαπουνάκι cupcake (που χαλαρά το δάγκωνα αν δεν μου λεγε οτι είναι σαπουνι ειδικά και τώρα που είμαι σε δίαιτα ...) με μπολικη σαντυγί και ξύσμα σοκολάτας, φυστικι.Δεν είναι πολύ εντυπωσιακό????

Καρπουζάκι το οποίο εχει μέχρι και κουκουτσάκια παρακαλώ από γαρυφαλλο. Διπλα τα ζαχαρωτούλια
Και επειδή εχει τρέλα με τα θαλασσινά διάφορα κοχύλια,αστερίες κλπ

Και εδώ συσκευασμενα.

Μα δεν είναι τρέλα ???? Μολις βρήκα άλλο ένα άτομο που θα χώσω στη βάφτιση της μπουμπους . Ηταν να μη μου τα δείξει .Τωρα την πάτησε χιχιχιχιχι